Προσοχή! Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τη λειτουργικότητα και τη συνολική εμπειρία σας στον ιστοχώρο μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. OK
Διαβάστε περισσότερα

Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

1. Με Πιστωτική/Χρεωστική /Προπληρωμένη Κάρτα:

Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.e-dazz.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Τράπεζα Alpha (AlphaBank) η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της www.e-dazz.gr.

Στην διαδικασία αυτή, η www.e-dazz.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας, η www.e-dazz.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

2. Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass:

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass με την Τράπεζα Alpha (AlphaBank) η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της www.e-dazz.gr.

Στην διαδικασία αυτή, η www.e-dazz.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της συναλλαγής σας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.

3. Με Paypal:

Το PayPal σας επιτρέπει να πληρώσετε απευθείας και κρυπτογραφεί αυτόματα τα απόρρητα δεδομένα με τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς.

4. Με αντικαταβολή:

Μπορείτε να πληρώσετε τον διακομιστή της courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. Για αποστολές με αντικαταβολή υπάρχει μια επιπλέον χρέωση €2 στα έξοδα της αποστολής. Για παραγγελίες άνω των 200 Ευρώ, τα έξοδα αντικαταβολής είναι δωρεάν.

Στις πληρωμές με αντικαταβολή μπορείτε να πληρώσετε στην courier με κάρτα, αλλά και μετρητά μέχρι το ποσό των 499,99€.

 

5. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:

 

Alpha Bank

Αρ. Λογαριασμού: 790002330006870

IBAN: GR45 0140 7900 7900 0233 0006 870

Bic/Swift Code: CRBAGRAAXXX

Δικαιούχος: Λιόντος Θεόδωρος

 

EuroBank

Αρ. Λογαριασμού: 0026.0136.14.0201083138

IBAN: GR2602601360000140201083138

Bic/Swift Code: ERBKGRAA

Δικαιούχος: Λιόντος Θεόδωρος

 

Piraeus Bank

IBAN: GR82 0172 7570 0057 5709 2968 709

Bic/Swift Code: PIRBGRAA

Δικαιούχος: Λιόντος Θεόδωρος

 

* Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας.

** Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε δύο ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

*** Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.

Αποστολή Προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται ACS courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας τα προϊόντα αποστέλλονται και πάλι με courier σε δύο έως επτά εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Η www.e-dazz.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Οι παραγγελίες εντός ΕΕ κοστίζουν 15€ με Post Office (παράδοση 3-8 μέρες) ενώ για παραγγελίες ανώτερες των 200€, η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την ΕΕ.

Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας είναι δωρεάν για όλη την ΕΕ.

Έξοδα αποστολής

Όλα τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής.

Έξοδα αποστολής δεμάτων εντός Ελλάδας

Έξοδα αποστολής δεμάτων εντός Ελλάδας που έχουν προπληρωθεί με έμβασμα ή μέσω πιστωτικής κάρτας: Courier - Ταχυμεταφορά: Ευρώ € 2,90 (παράδοση στο χώρο σας)

Έξοδα αποστολής δεμάτων εντός Ελλάδας με αντικαταβολή με χρήση Courier: € 2,90 Έξοδα αποστολής + € 2,00 αντικαταβολή . Παράδοση σε 1-3 ημέρες στο χώρο σας.

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 50€

Δωρεάν έξοδα αποστολής & αντικαταβολής για παραγγελίες εντός Ελλάδος άνω των 200€

Έξοδα αποστολής δεμάτων εντός ΕΕ

Post Office 15€ παράδοση 3-8 μέρες

Δωρεάν έξοδα μεταφοράς για παραγγελίες εντός ΕΕ άνω των 200€

Pinterest